Problema 17 dau 50 de puncte
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
A = {-3; -2; -1; 1; 2; 3}
Explicație pas cu pas:
A = {-3; -2; -1; 1; 2; 3}
a) (-4; 3) ∪ A = (-4; 3] \ {0}
b) (-4; 3) ∩ A = {-3; -2; -1; 1; 2}
c) (-4; 3) \ A = (-4; 3) \ {-3; -2; -1; 1; 2}
d) A \ (-4; 3) = {3}
e) {-2; -1; 0; 1; 2} \ (-2; 2) = {-2; 2}
f) |x| < 3 <=> -3 < x < 3 => x ∈ {-2; -1; 1; 2}
{-3; -2; -1; 0; 1; 2; 3} \ {x ∈ Z* | |x| < 3} = {-3; -2; -1; 0; 1; 2; 3} \ {-2; -1; 1; 2} = {-3; 0; 3}
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba rusă,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă