Punctul c). Sa se arate ca.
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
[tex]\frac{cos^3x-cos3x}{cosx}+\frac{sin^3x+sin3x}{sinx}=3\\
\frac{cos^3x-4\cdot cos^3x+3cosx}{cosx}+\frac{sin^3x+3\cdot sinx-4\cdot sin^3x}{sinx}=3\\
\frac{3cosx-3cos^3x}{cosx}+\frac{3sinx-3sin^3x}{sinx}=3\\
\frac{3cosx(1-cos^2x)}{cosx}+\frac{3sinx(1-sin^2x)}{sinx}=3\\
3(1-cos^2x)+3(1-sin^2x)=3\\
3\cdot sin^2x+3\cdot cos^2x=3\\
3(sin^2x+cos^2x)=3\\
3=3(A)[/tex]
AlexCel1ntelept:
nu prea inteleg... adica imi apate ca mi-ai trimis [text]/{sin....... si asa mai departe. Asta ai vrut sa trimiti ?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă