Limba română, întrebare adresată de Ciprian777, 9 ani în urmă

Puteti sa imi scrieti 2 naratiuni va rog!!!
Dau coroana!!!!!!!


Urgent!!!!!!


Nico234679ghd: Dintr-un text ?
Ciprian777: nu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
1.In pădure
Eu exploram pădurea.Mergeam mereu pe acolo si admiram florile si animalele.Dar azi am vazut ceva neobisnuit.O cărare acoperită cu flori ducea undeva.Asa ca am urmat-o.Tot mergând am ajuns langa un copac urias.Am lăsat cosul de picnic jos si m-am urcat in copac.Pe partea cealalta era o familie de caprioare.Eu le-am facut poza si le-am mângâiat.Peste 2 ore am plecat acasa si m-am hotărât sa le vizitez mereu.

2.Cu trenul
.Era o zi frumoasa cand vântul adia destul de tare.Trebuia sa mergem cu trenul la munte.Asa ca am mers la gara.Vagonul nostru era foarte frumos.Dar dintr-o data s-a oprit trenul cu o frână bruscă.Am coborât si am aflat ca un copac căzuse pe sine.Apoi după o ora de întârziere am plecat la drum.Am ajuns la Brasov la ora 12.A fost o plimbare cu trenul destul de frumoasa.
Răspuns de Nico234679ghd
3
1.
Într-o zi frumoasa de primavara ,trebuia să mergem în pădure .Mergem cu sora mea și câteva prietene . Drumul spre pădure era destul de lung .Și ne-a luat ceva timp până am ajuns . Pădure era extrem de frumoasa ,și natura s-a trezit la viață .Aceasta era plină de flori multicolore .Soarele strălucea cu putere .Am stat câteva ore în pădure și parcă nu mai voiam să plecăm de aici pentru că natura era foarte frumoasa și foarte relaxată .Când ne-am întors acasă i-am adus un buchet de flori multicolore ,mamei noastre .

2.
Azi este prima zi de vacanță .Azi vom merge la bunici . Bunici mei stau foarte aproape de orașul meu .Când am ajuns la bunici ,au fost foarte bucuroși când ne-au văzut .Ei ne-au rugat sa îi ajutăm la cate ceva ,noi am aceptat bucuroase .Eu am ajutat-o pe bunica să unde florile din grădina iar sora mea l-a ajutat pe bunicul să culeagă fructele din livadă .Apoi când am terminat de udat florile am mers să îi ajutăm .La bunici am stat o săptămâna și a fost o săptămâna foarte frumoasa.

Ciprian777: Ai putea sa imi pui si titlu
Alte întrebări interesante