Limba română, întrebare adresată de maryamaryamarya, 9 ani în urmă

Puteti sa ma ajutati si pe mine va rog ?
Am nevoie urgent cu un discurs de adio pentru clasa 4 ?
Sa fie descris in acel discurs cum am fost din clasa 1 si sa incepa cu : Parca ma vad in clasa 1 ... Asa sa fie !
va rog este urgent
dau coroana
PS: sa fie lung de 2 pgini jumate de alea de desen !


maryamaryamarya: vreau numai 1
maryamaryamarya: heiii
maryamaryamarya: kslnc
maryamaryamarya: fataa
maryamaryamarya: vreau 1 foaie
maryamaryamarya: haiide
maryamaryamarya: ms frumos
Utilizator anonim: Cum ti se pare"?
Utilizator anonim: Doar de o pagina ti-am facut-o!
Utilizator anonim: Imi dai coroana?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                                          Sfarsitul anului


     Inca un an de scoala s-a terminat, dar nu unul normal, acesta a fost complet diferit, dar foarte frumos.
     Parca ma vad in clasa 1, cand eram un copil mic care nu isi dadea seama ce va fi si cum va fi. Dar clasa 1 a fost primul an in care mi-am facut noi prietenii. L-am intalnit si pe domn profesor, care ne-a fost alaturi in fiecare moment, ne-a invatat lucrurii noi, fiecare clipa din clasa intai este importanta. Am trecut prin multe. Ne-am obisnuit in timp cu mullte lucruri, dar acum o sa-mi spun cuvintele de ramas bun.
    O sa-mi fie extrem de dor de momentele pe care le-am avut in acest an. Fiecare moment, sentimentele pe care le desprindeam din ceia ce faceam. Lacrimiile noastre nu pot avea oprire. Sentimentele pe care le simt acum sunt de dor si de tristete. Chiar daca vom pleca, domn profesor va fi mereu cu noi, chiar daca nu o sa ne mai invete ceia ce n-a invatat pana acum. Clasa a4-a a fost cea mai speciala atat pentru mine cat si pentru prietenii mei. Acum noi vom fi din ce in ce mai uniti, dar sentimentele noastre mereu ne vor aduce inapoi.
    Am facut atatea lucruri impreuna, care nu ne-au indepartat unii de alti , ci ne-a ajutat sa ne apropiem din ce in ce mai mult. Ma uit in jurul meu si va vad pe toti, si vad in ochii vostri ca ceia ce am zis pana acum este adevarat. Iar noi toti impreuna desprindem acelasi sentimente. La inceput noua ne era frica dar acum suntem cei, care vom pleca mai departe, fara sa plangem. In aceste momente cand vorbim poate ca plangem, suspinam, dar cand vom trece la gimnaziu ne vom amintii de taoate momentele minunate , incat vom desprinde acelasi sentimete pe care le avem acum. Aici am legat rpietenii, aici ne-am cunoscut, aici l-am cunoscut pe domn profesor care mereu ne-a tinut unuti, ne-a inteles de fiecare data si ne-a invatat cele mai importante lucruri in viata. 
    Deacea va multumesc, fiidca fara dumneavostra noi noi nu am fi nputut sa invatam atetea lucruri, fara dumneavoastra nu am fi stiut ce e viata si prin ce putem trece.
   
Alte întrebări interesante