Franceza, întrebare adresată de elycelena19, 9 ani în urmă

Puteti va rog frumos sa imi traduceti in franceza urmatorul text? Va rog fumos este urgent! "Protejarea mediului este fundamentală în zilele noastre. Poluarea mediului înconjurător cu materiale care interferează cu sănătatea umană, calitatea vieții sau funcția naturală a ecosistemelor. Chiar dacă uneori poluarea mediului înconjurător este un rezultat al cauzelor naturale, cum ar fi erupțiile vulcanice, cea mai mare parte a substanțelor poluante provine din activitățile umane.Din cauza poluării mediului înconjurător, de la jumătatea secolului XX, multe națiuni au instituit legi cuprinzătoare proiectate pentru a repara distrugerile anterioare ale poluării necontrolate și pentru a preveni viitoarele contaminări ale mediului. De asemena, toti oamenii trebuie sa protejeze mediul deoarece sanatatea si viata acestora depind de el."

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

La protection de l'environnement est essentiel de nos jours.


La pollution de l'environnement avec des matériaux qui interfèrent avec la santé humaine, la qualité de la vie ou de la fonction des écosystèmes naturels.

Même si parfois la pollution environnementale est le résultat de causes naturelles telles que les éruptions volcaniques, la plupart des polluants provenant des activités humaines.

''À cause de la pollution environnementale, la loi globale milieu du XXe siècle, de nombreux pays ont mis en place des lois correspondante conçu pour réparer les dommages causés à sa précédente pollution incontrôlée et pour prévenir la contamination de l'environnement. En outre, tous les gens ont besoin de protéger l'environnement parce que leur santé et leur vie en dépendent ".

Alte întrebări interesante