Radical din(1-radical din2)^2 + radical din(radical din2 -radical din 3)^2 + radical din (radical din3 - radical din4)^2
Va rog urgent!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Exercitiul de mai sus este echivalent cu
|1-√2|+|√2-√3|+|√3-√4|=
√2-1+√3-√2+√4-√3=
1+√4=
1+2=3
|1-√2|+|√2-√3|+|√3-√4|=
√2-1+√3-√2+√4-√3=
1+√4=
1+2=3
13whises:
Multumesc enorm de mult!
-1+√4= -1 + 2 = 1.
Alte întrebări interesante
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă