Ed. muzicală, întrebare adresată de adelinamunteanu40, 7 ani în urmă

Răspunde 1. În ce perioadă istorică apare genul de marş? 2. Care este forma marşurilor? 3. Care sunt caracteristicile melodice şi ritmice ale marşului? 4. În ce creație poate fi întâlnit genul de marş? 5. Care sunt dansurile obligatorii în suită? 6. Care este originea lor națională şi ce caracter au? 7. Care dansuri pot fi introduse în suită şi unde pot fi plasate?

va rag frumosss dau coroanA!!!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LoafOfShiba
1

Răspuns:

Explicație:1Genul de marş a apărut în perioada Renașterii în Europa, în special în Italia și Franța, și s-a dezvoltat ulterior în secolele XVII și XVIII în muzica militară și ceremonială.

2Forma marșului este de obicei binară, cu o mișcare accentuată pe primul timp și o mișcare mai ușoară pe al doilea timp.

3Caracteristicile melodice ale marșului includ adesea utilizarea de intervale mari și ritmuri regulate. Ritmul este de obicei un marș, adică un ritm bătut în timp egal, care încurajează o mișcare constantă.

4Genul de marș poate fi întâlnit în muzica militară, muzica ceremonială și muzica populară.

5Dansurile obligatorii în suită includ allemande, courante, sarabande și gigue.

6Originea lor națională este în special germană și franceză, iar caracterul lor poate fi descris ca elegant și formal.

7Alte dansuri care pot fi introduse în suită includ minuete, bourree și gavote, și acestea pot fi plasate între dansurile obligatorii în funcție de preferință.


adelinamunteanu40: mulțumesc ,dacă mai răspunde cineva îți dau corona
Alte întrebări interesante