Limba română, întrebare adresată de Addi1, 9 ani în urmă

realizati o compunere de 10-15 randuri cu tema "cum ar arata comuna mea daca as fi primar" ps pt cult civica.. va rog dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IanoșVA
1
Încep eu și continuui tu:

Dacă eu aș fi primar ar fi extrem de tare pentrucă aș adăuga multe lucruri interesante precum: Aș clădi școli mari aș face o catedrala gigantică și cel mai important lucru aș face cea mai mare sală de IT(calculatoare)

*Îți trebuie creativitate! :)
Fundă??
Răspuns de nayada
5
daca as fi primar in comuna mea totul ar fi diferit.
in primul rand as renova scoala , clasele toate ,as aduce aparatura noua in scoala si in primarie, stalpi de lumina peste tot in comuna. fiecare casa va avea la poarta un stalp de lumina , un brad , flori pe toate strazile si nu in ultimul rand asfalt pe toate strazile si la fiecare intersectie un parc de joaca pentru copii cu o troita in mijloc.
daca as fi primar as aduce zambet pe fata oamenilor in primul rand. spectacole, circ, expozitii.
as incuraja pe cei ce lucreaza produse artizanale , pe cei fac agricultura invatandu-i sa promoveze  munca lor pentru a afla si altii de satul nostru deoamenii priceputi.
as face xecursii si la randul nostru am primi oaspeti din alte comunitati pentru schimburi de experiente. totul pentru dezvoltarea comunei pentru ca nimeni sa nu plece la oras . la poluare praf ci sa se bucure din plin de aer curat de sanate de poduse naturale , fara stres si multa fericire. asta as face eu daca as fi primar si poate .....multe aletele pentru ca as avea oamenii satului ce vor veni si ei cu idei!
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă