Limba română, întrebare adresată de gabrieln32, 7 ani în urmă

Realizați o compunere de 10-15 rânduri în care să-ți imaginezi că lumea este in pericol și tu trebuie să o salvezi..... Vă rog rapid dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandraciurca2007
1

Superman (un personaj fictiv) este cel mai popular si influent super-erou aparut in cadrul benzilor desenate. El are puteri supra-omenesti cu ajutorul carora apara publicul.

  Din punct de vedere fizic,Superman este bine construit si musculos. si are o gama larga de super-puteri(se poate deplasa cu usurinta prin aer,poate topi obiecte doar cu privirea sa cu raze X etc.),iar costumul albastru cu rosu si cu un "S" mare atasat pe partea din fata incadrat intr-un fel de diamant ne ajuta la identificarea cu usurinta a acestuia.

   Superman este,din punctul meu de vedere,foarte curajos si increzator in propriile forte.De asemenea,cred ca este sufletist si dornic sa ofere intotdeauna ajutorul.

    Prin intermediul benzilor desenate copiii au ajuns sa-l simpatizeze,acesta fiind un model pentru ei ( deoarece il caracterizeaza optimismul,o atitudine foarte importanta in viata).

 


gabrieln32: mulțumesc mult frateeee
rebecanitoiu26: nici o problema bro <3
Răspuns de rebecanitoiu26
0

Explicație:

Stăteam liniștit în pat citind o carte, când dintr-o dată o aud pe mama strigandu mă și spunandu mi că pământul este in pericol, aparent oameni de știință au descoperit niște ființe similare că animalele dar că mai sălbatice, sa spus că toți ar trebui sa vina repede către buncărele aproape de zona, fintele acelea erau foarte periculoase daca te musca sau arunca cu un fel de saliva toxica te puteai topi cu totul

Dar eu am zis sa nu stau pe loc și să fac ceva chair daca un copil că mine nu putea face mare lucru fugind din casă și văzând animale acelea dar ce am observat era că erau multe rănite și am decis cumva sa mă împrietenesc cu ele..

m-am apropiat de una dintre animale care prea rănită prima oara a vrut să mă rănească dar parca ar fi simțit că nu sunt un om rău...

și atunci am decis sa chem pe toți care încercau sa fugă ca să putem calma animale, ele au scăpat din cauza oamenilor de știință, nu știu cum am reușit să le calmez dar am fost felicitat chiar și de primar cu o medalie deoarece am salvat lumea dar eu un copil simplu cu bunătatea și milă mea.


gabrieln32: mulțumesc mult Brooo
Alte întrebări interesante