Limba română, întrebare adresată de kikih, 9 ani în urmă

Realizati o compunere de 10 randuri portretul bunici

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de besabg4
5
 Eu imi iubesc mult bunica.Ea e modelul meu in viata si o respect si iubesc mult.
  Ea este micuta de statura ,subtirica  , uscativa , are ochi albastrii ca cerul ,o privire vesela , chiar daca are si ea problemele ei.
  De fiecare data cand ma viziteaza imi aduce turta dulce , preferata mea, si imi spune povesti foarte interesante la umbra maraului inlat si batran din fundul gradinii mele.
  Cand o vizitez eu , o ajut mereu pe ea si pe bunicul meu pe care il iubesc in egala masura la toate treburile gospodaresti.
  Bunica mea e cea mai buna si niciun bunic nu e mai bun ca ea!   
Răspuns de Utilizator anonim
1

                                          Portretul bunicii

Cand ma uit la portretul bunicii ma gandesc ce om bun a fost.Avea un par alb ca zapada un chip ca o raza de soare si un corp frumos.Vai imi aduc aminte se juca mereu cu mine si nici in 100 de cuvinte nu am cum sa spun ce om frumos si bun era.Acum mi-e foarte dor de mana ei calda ce ma alina mereu.Iar parul ei alb ca zapada in care ma jucam mereu.Acum stiu chiar daca nu mai e langa mine ma priveste din ceruri si sper ca e mandra de mine.Iar corpul ei splendid care il vedeam zi de zi.Doamne daca mi-ai putea dao inapoi terog.Mi-e dor de bunica mea foarte mult.Uneori cand ma gandesc la corpul ei,bunatatea din inima ei imi vine sa plang.Acum imi pare foarte rau ca nu o mai am langa mine.

Alte întrebări interesante