Limba română, întrebare adresată de nicoleta110505, 8 ani în urmă

realizati o compunere de 15-20 randuri in car3 sa narezi o intamplare ce are ca inceput "singuratatea este un oras fericit"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emi007
1

Răspuns:

Singuratatea este un loc fericit. Singurul loc în care mă simt bine, doar eu cu mine precum un apus superb la malul mării.

În forfota preocupărilor de zi cu zi, adesea ne pierdem în mici detalii, lucruri fară importanța. Spre sfărșit, in vis, plecăm într-o călatorie către un oraș mistic, dar pustiu, fericit dar trist, cu izul necunoscutului și al viitorului, un oraș ce reprezintă sfărșitul și inceputul. Este apusul și răsaritul, singurul loc în care vei putea să te cunoști mai bjne să te relaxezi. Dansezi pe cerul unei nopți senine, valsând incet printre stele, sau te pierzi într-o bibliotecă nesfârșita.

Pentru unii, orașul imbraca o haină alcatuită din munte și mare, din vise și realitate, ceva ce ne surprinde și ne face să traim cu adevarat.

Liniștea de cristal te învaluie și iți ofera secunda necesara pentru a alerga de responsabilitați si de a privii doar prezentul.

Pentru tine, cum arată o seară in acest oraș?

Explicație:

Alte întrebări interesante