Limba română, întrebare adresată de antoniaa67, 8 ani în urmă

Realizati o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o calatorie dintr-un sat de langa Ploiesti pana la Budapesta si inapoi,prin anii 1900 cu trasura,trenul si vaporul iar de la Budapesta la acel sat cu trenul.Va rooog,dau coroanaa si multee punctee !!


antoniaa67: va rooog
antoniaa67: ajutoor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de geniu20181
1
De la Ploiești până la Budapesta


Eu merg cu trenul până la Budapesta din Ploiești. În anii 1900 nu existau telefoane mobile așa că a trebuit să îmi iau pur și simplu să îmi rămas-bun de la familia mea. Mie îmi place să merg cu trenul. E foarte frumos să mergi cu trenul, mai ales când ai ce face.
Mie mi s-a părut, sincer, o călătorie foarte lungă. A trebuit să stau într-o mică cabină, și nu puteam să fac mai nimic, pur și simplu am citit un ziar. Mi s-a părut că am parcurs o lună acest drum, ceea ce este adevărat, din păcate. În schimb am avut la companie animalul meu de acasă. Mi s-a părut un drum, totuși, special.
În toată călătoria mea, am fost îndrumată de Dumnezeu, el m-am dus prin tot felul de drumeții, care au fost speciale, și am fost la diferite atracții, fiind unele super. Mi-a plăcut foarte mult toată călătoria și a fost grozavă,eu cred că au fost cele mai frumoase zile. Au fost niște zile minunate!
Alte întrebări interesante