Limba română, întrebare adresată de brainly2098djjd, 8 ani în urmă

realizati o compunere de 150 de cuvinte despre meseria arhitect​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
27

De mic copil am visat ca voi ajunge un arhitect profesionist. Am visat ca oamenii vor veni la mine cerandu-mi ajutorul in structurarea unei case sau unui alt proiect. Imi place aceasta mserie deoarece nu este una riscanta si din faptul ca imi place matematica in special geometrie chiar daca nu ma prea pricep. Imi place intotdeauna ca oameni sa-mi ceara ajutorul si-i ajut fara nicio problema.

Din toate meseriile, deoarece sunt foarte multe, meseria de arhitect este cea mai perfecta pentru mine din toate punctele de vedere, in mod special imi place deoarece tot ce gandesc, tot ce-mi imaginez in legatura cu un proiect il structurez intr-un desen, iar pe viitor imaginatia mea va deveni o realitate. Meseria de arhitect nu este una usoara, necesita foarte multa responsabilitate si multa atentie in desenarea unui proiect. In cazul in care apare o greseala, tu vei fi tras la raspundere, deoarece tu structurezi proiectul.

Visul meu nu s-a schimbat deloc de atunci, visez si acum ca peste cativa ani, arhitectul din mine va deveni renumit in Romania.

Sper ca te.am ajutat!:)

Alte întrebări interesante