Limba română, întrebare adresată de alexxandru06cra, 9 ani în urmă

Realizati o compunere descriptiva , de tip potret in care so prezinti pe mama ta !! ( AJUTATIMA VA ROG!!! )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amytzu
7
Mama mea este o fiinta importanta din viata mea.
Ea are parul......(spune tu culoarea),este inalta/(scunda),are ochii caprui (verzi,albastrii).
Ea tot timpul ma ajuta si imi intelege nevoile,dar si dorintele.De oarece eu iau note foarte bune ea imi face tot timpul poftele.Dar eu nu de asta o iubesc.
Eu o iubesc deoarece ea este mama mea si pentru ca in totdeauna ea ma ajuta in orice as avea eu nevoie.

alexxandru06cra: aa si cam atat tresa spui nu ?
Amytzu: da
alexxandru06cra: aa ms
Amytzu: Ese cel; mai bun rasouns?
Amytzu: este*
alexxandru06cra: rasouns ?
Amytzu: raspuns
Roxi1998: compunerea mea ai vazuto? Cum ti se pare?
Roxi1998: urat din partea ta ! Ai putea fii mai buna in viata vei avea de castigat. Nu tie ti-am cerut parerea ci cui i-am scris. Cred ca am vorbit frumos cu tine. Binenteles te voi intelege esti doar o copiluta banuiesc.
Răspuns de Roxi1998
2
Nu exista persoana mai importanta ca mama! Cand rostesc cuvantul mama automat gandul imi zboara la tot ce este mai frumos din intraga lume. Mama este persoana care mi-a dat viata si ma iubit inca din-ainte sa ma nasc.Chair si atuci cand deabea imi imscam buzele si doar   plangeam pentru ca nu stiam sa vorbesc sau sa-mi spun durea ea isi dadea seama doar privindu-ma cu privirea sa calda ce ma doare sau am nevoie. Primul cuvant spus de orice copil este manificul cuvant -MAMA- V-ati intrebat vreodata de ce? Cu siguranta nu...insa acum eu as putea sa va dau  o ideea scriin aceasta compunere. Pentru mine mama imi este atat cea mai buna prietena cat si o adevarata mama. Nimeni nu ma poate intelega mai bine decat ea,nimeni nu ma poate ajuta mai mult decat ea,nimeni altcineva nu presimte la fel de bine ce este in sufletul meu decat scumpa mea mamica.

Roxi1998: si o completare....Mamica mea se numeste.....Ea ese in varsta de.....si desii nu mai este in anii tineretii ea este ceamai frumoasa mamica din lume. Are ochii caprui si mari ca doua cristale,buzele de culoare rubinului,tenul masliniu,nasucl nicut iar parul castaniu. Mamica mea este de talie medie. Este cea mai frumoasa mamica din lume si o iubesc foarte mult!
Alte întrebări interesante