Limba română, întrebare adresată de ancalucaci09, 8 ani în urmă

Realizati o compunere libera in care sunteti eroul principal in lumea jocului preferat.
AJUTOOR ! E URGENT!!


AndRey9: Ce tip de joc ?
AndRey9: Si aproximativ cate rânduri ?
ancalucaci09: Un joc de pe telefon sau calculator... cam 20 de randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndRey9
2
Era o zi obisnuita de sambata. Imi petreceam ziua, ca de-obicei, facandu-mi temele apoi jucandu-ma pe calculator.
Când am pornit calculatorul, ceva ciudat s-a intamplat, totul in jurul meu arata diferit. Eram intr-un joc virtual.
Un om obisnuit din acea lume mi-a spus ca pentru a putea ajunge inapoi in lumea reala, trebuie sa scap orasul de extraterestrii. El mi-a oferit si o trusa de energie. Când am atins acea trusa, am extras toata energia acesteia si aveam puteri supranaturale.
Dupa cateva zile de inspectat situatia din oras, mi-am dat seama ca deasupra orasului plutea o nava extraterestra. Daca voiam sa scap orasul de fiintele anormale, trebuia sa ajung pe nava si sa-i distrug generatorul.
Cu timpul mi-am dezvoltat abilitati speciale care ma ajutau sa alerg foarte repede, sa urc pe cladiri si sa sar foarte sus.
Ma simteam pregatit(ă) sa trec la treaba. Am intrebat mai multi oameni care este punctul slab al navei prin care m-as putea infiltra, dar nimeni nu stia.
Dupa multe incercari de a sari suficient de sus pentru a ajunge pe nava, am reusit. Ma aflam pe nava. Acum nu mai ramanea nimic de facut, decat sa ma infiltrez.
Am observat o trapa pe unde intrau extraterestrii. Pentru a putea ajunge la ea, aveam decat o singura incercare deoarece riscam sa fiu prins(ă).
Am calculat cu precizie cum as putea intra. Am reusit sa intru prin spatele cuiva care parea a fi om. Fara a intoarce capul, mi-a simtit prezenta si mi-a spus ca el este de partea mea si vrea sa ma ajute. Mi-a acordat inca o trusa cu energie care mi-a oferit puterea de a fi invizibil. I-am multumit si am continuat, invizibil, printre extraterestrii.
Ajuns(ă) la generator, stiam ca orice miscare gresita imi poate aduce ghinionul de a fi prins(ă). Urmarind cu atentie totul din jur, am observat ca generatorul acesta tinea extraterestrii in viata. Pe el (pe generator) puteam vedea miscarile extraterestrilor si ii puteam opri.
Am reusit sa opresc generatorul. Dupa asta, toti locatarii acelui oras mi-au multumit. Omul pe care-l întâlnisem la inceput mi-a spus ca am fost un erou curajos, iar dupa o strangere de mana, am ajuns inapoi in lumea reala.


Sper ca ti-am fost de ajutor. Ce am scris in paranteza ma scris decat sa poti sa iti dai seama despre ce era vorba, sau la unele am pus (ă) in paranteza pentru feminin. Nu trebuie sa scri ce am scris si eu in paranteza. Scrii cum vrei.


ancalucaci09: Mulțumesc frumos!
AndRey9: Nu ai pentru ce. :)
Alte întrebări interesante