Limba română, întrebare adresată de danutu3450, 8 ani în urmă

realizați o compunere narativa despre o întâmplare cu un animal de o pagina de caiet studențesc dau coronita mulțumesc îmi trebuie urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aliapom230
4
Îmi doream extrem de mult un caine.
Nu conta rasa, culoarea..voiam un simplu caine.
Dar tatăl meu, era contra. El ura cainii. Nu avea tocmai un motiv, dar pe mine ma durea asta. Într-o joi , am iesit cu Andi pe afară , el fiind prietenul meu. Ne-am plimbat, am făcut tot felul pe peripeții, până când am ajuns într-o pădure si nu mai stiam ieșirea. Era comic, dar in acelaș timp dubios. Nu aveam semnal și nici mâncare. Am cautat ieșirea 2 ore, dar niciun semn.
Pana cand am dat de un caine alb, cu ochii albastrii si blană pufoasa. Pentru mine era "wow" dar pentru Andi, nu era nimic care să îl încânte. M- am dus spre câinele acela cu speranta ca ma va place si ca va venii cu noi. Ma mirosit, sa uitat la mine și nu mi-a făcut nimic. Drăguț la prima vedere.
L-am numit "Max" pentru ca mereu imi dorisem un caine cu acest nume.
Andi, nu era de acord cu acest caine, și insista tot timpul sa il las, iar eu cu el sa ne vedem de drum. Bineinteles ca nu l-am ascultat. Pana cand nu il mai găsesc lângă mine. M-am speriat groaznic, L am strigat, dar niciun semn. Câinele a văzut situația, iar el a sărit în ajutor. Cu simțul lui, la cautat, la cautat ore în șir. Pana cand la găsit între niste buruieni uscate cu mizerii pe ele. Andi a rămas perfect surprins. S bucurat ca cineva la găsit în sfârșit. Au ajuns la mine, iar Andi mi-a explicat cum Max la găsit. Era ca o fantezie, dr se făcuse seara si noi nu eram acasă. După o oră de gasit ieșirea pădurii, am ajuns acasă. Iar Max, era lângă mine, cu o privire tristă. Parca nu voia să plece. Mi-am facut curaj, și l-am luat in casa. Tata , a fost furios sa ma vada cu el. Era destul de mare. Eu i-am explicat toata situatia, iar el a inteles, dar nu voia ca acest caine sa fie aici. I-am spus că măcar în acestă seara sa ramana aici. Iar el a fost de acord. A doua zi de dupămasă, am iesit cu Max la plimbare. Dar de o data, apare o femeie inalta, cu părul castaniu si ochii verzi. Ma intrebat ce fac cu câinele ei. Eu i-am spus că l-am găsit în pădure. Ea A spus că acest caine este al ei. Si cu 3 zile în urmă la pierdut. A fost un sfarsit trist, dar am ținut legatura cu doamna, și îl mai vizitez din cand in cand pe Max.

aliapom230: fac alta
danutu3450: bine mulțumesc mult fa situ ceva mai de băiat
aliapom230: ok, cu mare placere
danutu3450: mulțumesc din suflet
aliapom230: Acum e bun?
aliapom230: scuze de greșeli, dar m-am grabit
danutu3450: nu e nimic e mult mai bine
aliapom230: ok
danutu3450: o sa îți dau coronita când o sa îmi apară acum nu pot
aliapom230: ok
Alte întrebări interesante