Limba română, întrebare adresată de nicosnd, 8 ani în urmă

Realizați o pagina de jurnal in care descrieți un sentiment pe care l-ați trăit după despărțirea unui prieten drag​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pisicaneagra34
2

Răspuns:

Dacă ar pleca cel mai bun prieten as fi trist. Nu o sa mai am cu cine să-mi petrec timpul, cu cine sa mai joc jafuri video, cu cine o sa mai mănânc porumb fiert vara. Va fi groaznic. O să-mi fie greu să-mi fac prieteni noi. Cu el mereu râdeam și glumeam. Ba chiar aveam un limbaj al nostru.,, Cili mai fik"insemna ce mai faci (în limba noastră). Ar fi greu sa ma despart de un asemenea prieten

Explicație:

Sper ca te-am ajutat :)))

Răspuns de h3770k1tty
4
Draga jurnalele,
Astazi iti voi povesti despre ziua in care am pierdut-o pe cea mai buna prietena a mea, Amelia.
O cearta s-a iscat din cauza ca n-am venit intr-o excursie cu aceasta, deoarece am mers la analize. Consider ca s-a suparat pe mine dintr-un motiv bizar, deoarece am fost programată la analize cu o luna inainte si nu puteam anula. Intr-un final, a inteles motivul pentru care n-am putut ajunge in excursie, însă prietenia noastra s-a terminat din alt motiv, acela fiind ca Amelia s-a mutat în alta clasa, iar acolo si-a gasit alti prieteni. M-a dezamagit foarte mult acest lucru, deoarece mi-a promis ca in pauza ne vom intalni pe holuri si va fi totul la fel ca inainte. Insa nu a fost asa. A renuntat si la cursurile de teatru, la care obisnuiam sa mergem impreuna. Sincer, trebuia sa ma astept la asta, deoarece noi ne certam din orice, iar o prietenie bazată pe cearta nu mi se pare a fi una adevarata.
Am fost trista mult timp, deoarece ea a fost singura care a fost alaturi de mine in clasele primare. Dar a trebuit sa trec peste și sa imi gasesc alte persoane cu care sa vorbesc, cu toate ca nu mi-a fost usor.
Daca as spune ca acum nu ma mai gandesc deloc la Amelia, aș minti. De multe ori ma gandesc la ea inainte sa adorm. Imi pun intrebarile: oare o fi bine? la ce liceu o fi ajuns?
Însă, mi-am gasit alti prieteni mai buni, care nu m-au lasat la greu si cu care tin legatura aproape în fiecare zi.
Concluzia mea dupa toate intamplarile este: oamenii vin si pleaca, insa familia ramane pentru totdeauna!❤️

Sper ca te am ajutat!
Alte întrebări interesante