Limba română, întrebare adresată de euforia, 9 ani în urmă

realizati o scurta povestire distractiva,pornind de la titlul,,1 aprilie"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreea71
49
                                                 1 Aprilie

   Era o zi frumoasa de 1 Aprilie, ziua pacalelilor, cea mai amuzanta din viata mea desi incepe foarte plictisitor.Mama mea trebuia sa mearga la o conferinta intr-un restaurant foarte simandicos, a decis sa mai ia si pe mine, eram destul de plictisit dar am mers.
   Eram imbracat ca un chelner, asa ma imbrac de obicei, cand am ajuns mama s-a dus la o masa, iar eu am spus ca inspectez zona, atunci un tip imbracat ca mine, doar ca avea cravata si pantofi ciudat vine si ma apuca de umar tipand la mine, ma confundase cu un chelner intarziat.
   Ma enervasem si atunci am fostpus sa servesc zaharul pentru un desert, omul acela a pus sarea langa zahar si am preferat sa iau sarea, asa am inlocuit toate vasele, iar toti chelnerii au servit sare, cand s-au apucat sa guste toti au inceput sa scuipe si sa bea multa apa, apoi restaurantul s-a golit complet, in final am plecat si eu.
   1 Aprilie, ziua mea preferata!


crancorina: 1 aprilie.
Eu, Crina si Andrei eram in drum spre scoala. Andrei avea de gand sa faca glume deoarece era 1 aprilie. Cand am ajuns la scoala Andrei incepuse sa faca farse. A pus lipici pe scaunul profesorului de engleza si a facut farse tuturor colegilor. In ultima ora colegi erau foarte suparati pentru farsele facute de Andrei. Noi am facut un plan sa ii facem o farsa lui. El nu se gandea ca noi ne putream razbuna. Am pus apa pe scaunul lui iar cand a venit in clasa s-a asezat pe scaun. Dupa ce
crancorina: a vazut ca era ud a iesit afara, toata scoala radea de el. Dupa scoala l-am intrebat pe Andrei daca o sa mai faca farse de acum si a raspuns ca ziua de azi a fost singura din viata lui care a facut farse.

Sper ca te-am ajutat si sa fie buna. Nu prea mi-au venit idei.
crancorina: am vrut si eu sa raspund...
crancorina: =)
uraganu: eu cred ca este un raspuns foarte bun ....... mersi
Alte întrebări interesante