Limba română, întrebare adresată de ioanagradinaru123, 9 ani în urmă

Realizati povestirea in scris a Dl-ui Goe. 

Va rog nu o copiati de altundeva!!

Multe puncte!!

Repede, va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bonnybon23
4
Intr-o zi Mamare,Mamita si D-l Goe s-au gandit sa mearga la Bucuresti pentru al invata minte pe Goe ca sa nu ramana si anul acesta repetent.
Ajunsi in tren Goe face tot felul de nazbadii:isi pierde palaria cu biletul de tren,facandu-le pe Mamita si Mamare sa ii cumpere altul,se blocheaza in toaleta si declansaza alarma facand ca trenul sa vina in intarziere,se cearta cu tanarul din compartiment si cu controlorul.
Dupa atatea sazdravanii D-l Goe si Mamare si Mamita au ajusn la Bucuresti cu bine.

Răspuns de Utilizator anonim
10
In aceasta schita este vorba despre un tanar Goe care este dus la Bucuresti, de catre mama, bunica si matusa lui ca sa nu mai ramana repetent la scoala.
De dimineata, ei se aflau pe peronul garii, frumosi imbracati. Se incinge o conversatie bazata pe cuvantul mariar unde cele 2 dame mamitica si mam-mare se cearta.Dupa un timp si Goe se baga facandu-le "proaste". Nici nu termina discutia si apare trenul.Goe avand loc in compartiment, el dorea sa stau in hol unde erau barbati.Nici nu trecura mult timp si incepura sa faca prosti.El scoase capul pe fereastra si se cearta cu un domn pe   care il face urat.El isi scapa palaria unde era si biletul.El a inceput sa zbiere si chiar atunci si conductorul a sosit. Damele au inceput sa se certe cu el si pana la urma cand trenul a luat o curba Goe s-a lovit cu nasul de cleanta compartimentului, nu au mai avut ce sa faca. Au platit biletul,iar mam-mare i-a daruit baiatului un beret.Goe iarasi se duce in hol si avand nevoie la toaleta, acesta sa blocat acolo, pana ce conductorul nu l-a scos de acolo. Dupa asta mamita si tanti Mita s-au intors in compartiment, iar mam-mare a ramas cu el, stand pe un geamantan, iar Goe jucanduse cu semnalul de alarma. Acesta a tras-o din greseala,iar mam-mare l-a luat in brate, facandu-se complicele lui.Dupa ce conductorul a rezolvat si a pornit trenul acesta a ajuns cu o intarziere de 10 min in Bucuresti, iar ei s-au urcat in caruta si au plecat la bulevard.

Utilizator anonim: sper ca te-am ajutat si nu este copiat
Alte întrebări interesante