Limba română, întrebare adresată de Corina03, 9 ani în urmă

realizati un anut publicitar in care sa promovezi un produs

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Samira1967
3
Cu ocazia zilei de Sf Nicolae,veti putea gusta  cea mai buna si minunata ciocolata la un pret special!Promotia este valabila doar in magazinele Lidl unde veti gasi un pachet de trei ciocolate invelite intr-un ambalaj promotional.Cele trei ciocolate sunt:o ciocolata alba cu gust magnific,asa de dulce ca veti credeca veti musca dintr-un norisor de zahar;o ciocolata cu lapte mai gustoasa si mai aromata ca orice alta ciocolata cu alune de padure invelite in caramel cum nu ati  mai mancat pana acum!
Asa ca nu ezitati si veniti sa cumparati ciocolata "Heidi"!

Am avut si eu tema aceasta,asa ca iti spun ca ceea ce am scris este de incredere,pana si doamna mea de romana care este exigenta i-a placut
Spor la treaba!

Samira1967: Daca esti de acord cu raspunsul acordat,il poti promova printr-o coronita!
Răspuns de nicole10
0
MARA" de Ioan Slavici, este o carte interesanta despre care se vorbeste frumos in prezent. Autorul a pus mult suflet cand a tiparit idei nemaiintalnite in paginile subtiri cu miros de vechime ale cartii. Fiind o carte educativa, la sfarsitul aniilor gimnaziului, profesorii hotarasc sa o raspandeasca mai departe eleviilor. Recomandarea mea ar fi ca toti elevii atrasi de literatura sa citeasca aceste randuri magice intalnite in cartea "MARA".
Alte întrebări interesante