Limba română, întrebare adresată de ciutavladutionut, 8 ani în urmă

Realizați un eseu care sa cuprindă următoarele elemente Cariera pe care o doriti sa o urmati​


tuchimaia2016: Ai vreo preferinta de cariera sau fac eseul ce ce vreau?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Vreau să devin arhitect

Arhitectura este o meserie foarte frumoasă și necesită studii universitare, însă după ce termin facultatea eu sunt sigur că voi găsi de lucru în țară sau în străinătate.

Eu vreau să devin arhitect pentru că de mic mi-a plăcut desenul și să am foarte frumos așezată camera mea.

Tata a văzut că eu mai degrabă făceam diverse mici construcții din cuburi decât să mă joc cu mașinuțe, iar mama, acum, dacă vrea să schimbe ceva în casă ea mă consultă întotdeauna pe mine privind culorile din camere, sau pentru noi piese de mobilier.

În camera mea totul este alb, însă un trandafir mare japonez și pernele multicolore dau pata de culoare și astfel nu este prea multă monotonie de alb.

Când voi fi arhitect eu voi încerca să schimb felul de a se construi haotic și urât, care este în România aproape peste tot.

Clădirile pe care eu le voi proiecta vor fi moderne, însă ele vor avea și ceva care să le personalizeze, cum ar fi: terasă, balcon și porți în culori vesele și piscină.

A fi arhitect este visul meu și pentru ca el să devină realitate va trebui să învăț foarte bine, iar în timpul facultății va trebui să vizitez muzee din țară și din lume pentru a-mi dezvolta simțul estetic și pentru a vedea arhitecturi noi și moderne.

P.s Am scris pentru altcineva, dar mai poți tu adăuga sau schimba ceva. Succes!

Alte întrebări interesante