Limba română, întrebare adresată de tabitagiulia99, 7 ani în urmă

realizați un eseu cu întrebarea ce îmi doresc eu să realizez până la sfârșitul anului școlar, minim o pagină​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CretuT
1

Răspuns:

a sfârșitul acestui an școlar, am multe dorințe și obiective pe care vreau să le realizez. În primul rând, vreau să obțin rezultate excelente la examenele finale. În ciuda provocărilor pe care le-am întâmpinat în ultima perioadă, am rămas concentrat și am muncit din greu pentru a mă pregăti pentru aceste examene. Sunt sigur că dacă continuu să lucrez la fel de intens, voi obține rezultatele pe care mi le doresc.

În al doilea rând, vreau să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare. Am înțeles că aceasta este o abilitate esențială pentru a reuși în viață și am decis să o dezvolt. Voi încerca să mă exprim mai clar și mai convingător atunci când vorbesc în public, să ascult mai atent atunci când cineva vorbește și să fiu mai eficient în transmiterea mesajelor mele.

În cele din urmă, vreau să îmi îmbunătățesc relațiile cu prietenii și familia mea. De-a lungul anului, am întâmpinat multe provocări și am fost prea ocupat pentru a petrece suficient timp cu cei dragi. În acest an școlar, voi face un efort conștient pentru a petrece mai mult timp cu ei și pentru a întări relațiile mele.

În concluzie, acest an școlar este o oportunitate pentru mine de a mă concentra pe obținerea rezultatelor excelente la examenele finale, îmbunătățirea abilităților mele de comunicare și întărirea relațiilor cu prietenii și familia mea. Sunt sigur că dacă lucrez la aceste obiective, voi reuși să realizez ceea ce îmi doresc până la sfârșitul acestui an școlar.

Explicație:

Spor la muncă

Alte întrebări interesante