Limba română, întrebare adresată de sepsianeta8, 8 ani în urmă

realizați un text argumentativ de 150-200 cuvinte în care sa va exprimați opinia despre importanta învățături unei limbi străine, valorificând textul dat și experienta voastră culturală și personala​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jvigcugxotdtxutu
1
Cunoasterea unei limbi straine inseamna, in primul rand, posibilitati mult mai mari de comunicare si acces la culturi noi.

Studierea unei limbi straine iti dezvaluie cum gandesc si ce simt alte societati, care sunt experientele, valorile si modul in care se exprima, te pune fata in fata cu o cultura, pe care, daca o cunosti, poti vedea mult mai clar propria ta societate, plusurile si minusurile ei. Invatarea unei limbi se poate face fie prin calatorii in strainatate, fie prin participarea la cursuri de limbi straine.

In societatea actuala internetul joaca un rol extrem de important oferind posibilitatea de a participa la sesiuni de cursuri online de limbi straine.

Cunoasterea a diferite limbi straine este importanta dat fiind faptul ca limbile straine sunt utilizate in toate domeniile, ele aduc oamenii aproape si leaga continente, leaga tari, leaga culturi si civilizatii. Fara cunoasterea si folosirea limbilor straine nu ar exista aliante politice, miscari diplomatice sau relatii internationale.

Daca inca nu ai luat decizia de a invata o limba straina este momentul sa te orientezi spre inscrierea la un curs care sa te ajute sa intelegi notiunile de baza si treptat sa o aprofundezi.
Alte întrebări interesante