Limba română, întrebare adresată de sofician23, 8 ani în urmă

Realizati un text creativ cu titlul „Întâlnire cu Moș Nicolae”. textul sa fie de minim 10 randuri va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FuzzySuzie09
3

Răspuns:

Întălnire cu Moș Nicolae

Ava era foarte nerăbdăoare să se lase seara. Era chiar ajunul de Moș Nicolae! În mod normal, ura să se culce devreme, dar azi era pregătită. Ochean - avea, sac de dormit - la fel. Le strecurase pe furiș in camera ei, ca să nu observe sora ei mai mare sau părinții. Planul ei era strict secret! Avea să doarmă lângă geam, chiar dacă patul ei era în cealaltă parte a camerei, și să-l prindă pe moș în acțiune!

Gata, totul era pregătit. Acum, urma partea cea mai grea parte: așteptarea. "Oare cât mai durează?" se tot întreba. Într-un final, văzu ceva pe geam: un nor care ploua... cu cadouri! Cele mai multe cădeau prin horn direct în ghetuțe, așa cum ar fi trebuit, dar unele pachete mai grele spărgeau geamurile și intrau ba în bucătării, ba în băi. "Deci așa se împart cadourile lui Mos Nicolae!" se gândi Ava. Moșul, simțind că era urmărit, se uită la fetiță și zâmbi.

-Ava, stai până târziu ca să mă întâlnești? Nu, nu, nu! Așa ceva nu e frumos! Voi fi nevoit să-ți dau o nuielușă. apoi, văzând fața ei, adăugă, zâmbind: doar glumeam!

În noaptea aceea, Ava pluti pe norișor si îl ajută pe moș să împartă cadouri.

-La revedere, moșule, ne vedem la anul! strigă Ava la iveala zorilor.

-Nu, la anul dau cu praf de dormit peste tine! spuse moșul, amuzat.

De aceea, dis de dimineață, Ava știa ce cadouri a primit și ea, și restul familiei, chiar dacă totul fusese doar un vis...

Alte întrebări interesante