Limba română, întrebare adresată de Felly1111, 9 ani în urmă

Realizeaza in scris (1\\2 pagini) despre jocurile preferate din copilatie,utilizind pronume personale la diverse forme de caz,numar si persoana. URGENT DAU CORONITA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sabinika
62
Copilaria este cea mai frumoasa virsta.Dar celmmai bine este ca in copilarie petrecem cel mai mult timp cu prietenii jucindu-ne.Unul din jocurile preferate ale noastre era rata impushcata.Era un joc super shi nici odata nu ne saturam de el.Al doilea era sa ne jucam de-a steagul,la fel era un super,chiar daca eram pe echipe,dar inctotdeauna ne buucram sa-l jucam impreuna.Mie ca spre exemplu imi placea sa ma joc in special de-a va-ti ascunselea,noi ne ascumdeam printre cele mai bune locuri:tufishuri,copaci,garduri.Era super.Noua ne mai placea sa ne mai jucam si de-a mincarea.Era la fel un joc minunat shi in care trebuia sa fim foarte atenti.Jocul  Semaforul la fel  il jucam foarte des,astefel noi dezvoltam mushchii shi trebuia sa alergam cit mai tare shi departe.De-a fugarita la fel era un joc interesant,cind ne plictiseam mereu jucam acest joc.Dar odata ce am cresut a inceput sami placa shi jocurile cu mingea,in special fotbalul. Jocurile copilariei sunt minunate shi trebuie sa ne bucuram de ele la timp.
:)
Răspuns de CiumacAlexandra
26
Copilaria este ce-a mai importanta parte a vietii. Iar un matur nu poate intelege jocurile copilaresti.Jocurile sunt tot ce conteaza penru un copil care se afla la perioada copilariei.Cele mai triste zile sunt atunci cind un copil uita sa se joace.Jocurile pe care le jucam atunci cind eram mica sunt:leapsa,elasticul,imparate imparate,magarusul,castelul,mima,omul sarac s.a.Dar eu preferam sa ma joc:sotron si elasticul.Ma simt norocoasa ca am putut avea parte de o copilarie atit de frumoasa carfe a intrat in sirul amentirilor acumulate dea lungul anilor. Jocul este nemuritor.Tot timpul va intineri iar si iar.
Alte întrebări interesante