Limba română, întrebare adresată de roll1, 9 ani în urmă

realizeaza o compunere de 150-200 cuvinte in care sa povestești o intamplare imaginara dintr-o călătorie cu masina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dexi20
7
                                                    Hopa !

      
Am plecat cu familia mea, cu mașina, în vacanță la munte. Dar nu ce s-a înâmplat la destinație e interesant ci, ce s-a întâmplat pe drum.

     
Dimineața devreme, am pornit la drum. Singurul lucru cre mă îngrijora era, ce voia fece 9 ore pe mașină. Nu puteam să citesc, să mă joc pe telefon, mă plictiseam repede de sporul meu preferat, datul cu privirea.

     
Într-un final, după ce mi-am sunat majoritatea prietenilor la ora 8 dimineața pentru a vobi cu ei pentru că, din nou, mă plictiseam și nu avem ce face așa că m-am hotărâtt să îi terorizez, am adormit. Din păcate, când eram la 9 km distanță de destinație, am fost trezit.

     
Acum, să clarificăm niște lucruri: nu m-au trezit părinții mei, nici zgomotele din jurul meu ci, o ibitură cu fața drept de scaunul șoferului. De ce ? Pentru că mama mea, o șoferiță desăvârșită (nu prea), a făcut accident în ceața aceea groasă și a lovit mașina de o bordură de pe mijlocul străzii.

     
Mașina a făcut o gaură în pamântul înconjurat de bordură și nu am mai putut să o scoatem. Din fericire, universului i s-a făcut milă de noi și, coincidență, a trecut pe lângă noi un tir gigantic cere s-a oferit să ne tragă afară. Ei bine, nu tirul, șoferul tirului.

     
Daune de accident : spoiler-ul mașinii a zburat, radiatorul s-a crăpat și, dacă mă uit bine, mai este și o țeastă lovită pe undeva. O nimica toată, dar stați, că nu se termină aici.

     
Am pornit din nou la drum și, la 7 km de destinația propusă, s-a spart cauciucul și a trebui să oprim să îl schimbăm. Acum, ironia ironiilor, tata a luat o anvelopă de rezervă, dar nu s-a gândit să adauge și un cric. Poate și-a imaginat că eu am super puteri și o să ridic mașina. Ce ? Se poate !

     
În fine, a trecut o mașină, a oprit lângă noi și s-a oferit să ne ajute. În sfârșit eram din nou 3 nebuni pe 4 roți. Dar stați că . . . nu, nu s-a mai întâmplat nimic, dar ziua mea era complet distrusă. Până când am luat al doilea mic-dejun, atunci s-au rezolvat toate problemele.
 
      
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă