Limba română, întrebare adresată de sanduana45, 9 ani în urmă

Realizeaza o compunere de 150-200 de cuvintenin care sa povestesti o intamplare imaginara din trecut cu masina timpului.
In compunerea ta ,vei avea in vedere:sa dai un titlu potrivit;sa urmaresti succesiunea logica a intamplarilor;sa utilizezi cate un vreb la timpul perfect compus si mai mult ca perfectul,pe care sa le subliniezi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dumiiiiiii1
1
Titlu: O Experiență ciudata Text: Într-o zi ca oricare alta veniserăm de la școală supărată că am luat o nota proasta și știam că părinți o sa ma certe. Am mers în camera mea și stăteam în pat și îmi imaginam cum sa le spun părinților mei de nota cea proastă când deodata în camera mea apare un om cu un aparat ciudat în mana. Speriată el a încercat să mă calmeze și mi-a spus că se numește Albert și mi-a spus că e un om de știință din viitor care a creat "mașina timpului" dar era puțin instabil. Eu fericită incep sa îl bat la cap sa mergem cu o zi înainte de cea prezentă că să învăț și să iau nota cunviicioasa care mi-o doresc. El acceptă și rezolvând treaba cu nota îi mulțumesc și mă roagă să merg cu el în trecutsa văd creaturile mitice. Am mers în trecut am văzut dinozauri și toate animalele dispărute și am vizitat coloniile de oameni din trecut până ce aparatul se defectează și creează o implozie ce ne aruncă pe fiecare într-un vortex iar fiecare am fost aruncat în timpul și prezentul lui. Atunci am deschis ochii după ce am avut o simțire puternica de cădere și intră părinți mei in camera. Conștientă de ceea ce de petrecuse ii spuseserăm mamei mele de nota cea bună care am luat-o la școală și ea mă felicitat și sa bucurat în ciuda faptului că aflaserăm mai târziu că era un vis ce a părut a fi real și nu am luat nici o nota Mare ci rămăsesem cu cea mica. Sfarsit :))))
Alte întrebări interesante