Limba română, întrebare adresată de dianamalea93, 8 ani în urmă

realizează o compunere de 7 rânduri folosind cuvintele:in tara,lucruri,el
Dau coroana este urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de davidlembrau
2

Răspuns:

El este tatal meu. Desi pare mult prea tanar... da ! este tatal meu. Imi pare rau ca va pleca de ziua mea in tara, dar sper sa imi aduca un cadou frumos. De la mama am aflat ca va pleca sa rezolve niste lucruri, dar nu sunt sigur/a ca acesta este motivul. Oricum... sper sa se intoarca repede, si mai ales cu un cadou pentru mine deoarece simt ca ma iubeste foarte mult !

Explicație: Cele trei cuvinte pe care trebuie sa le utilizezi in minicompunerea te de 7 randuri se afla subliniate in textul pe care l-am scris mai sus, pentru a fi evidentiate cu usurinta !!

Răspuns de LITHOPSOPTICA
2

Explicație:

Mutarea

Eu si varul meu ne-am mutat impreuna in tara cea mai frumoas ,dupa parerea mea : Spania .

Dupa ce am despachetat si am asezat lucrui prin noul apartament , m-am dus cu el sa exploram mai bine zona . Stam nu departe de plaja si aproape de un mall ,asa ca am mers la cumparaturi ,ne-am intors si am lasat gentile ,iar apoi am mers direct pe plaja ,ca sa face o baie in ocean .

A fost o zi superba si sper din toata inima sa fie toate la fel : calduroase , cu soare si petrecute pe malul oceanului .

__________________________

Ceva mai lung de 7 ,pentru ca atunci cand vei scrie ,pe pagina se vor aseza pe mai putine randuri.Daca am scris prea mult ,mai iei din descriere ,sau daca e rea putin ,mai pui descriere.


LITHOPSOPTICA: Multumesc pentru coroana ! Apreciez ! ❤
dianamalea93: ❤️❤️
Alte întrebări interesante