Limba română, întrebare adresată de Stanloonaig, 8 ani în urmă

realizeaza o compunere despre 4 fete, care la mijlocul povestii se cearta pentru ca una vrea sa faca chestii diferite (exemplu:sa mergem la mare,sa mergem cu cortul etc.) si a 4a zice sa le facem pe toate. Repede va rooog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IoanaMC
0

Răspuns:

Ana, Daria, Carla și Alexandra sunt prietene foarte bune de la grădiniță. Vacanța de vară a venit cu pași mari, iar fetele își fac deja planuri. Vor să călătorească împreună și să facă multe poze pentru a avea cât mai multe amintiri. Vor să viziteze multe locuri așa că se pun pe sfătuit și vor să aleagă cele mai frumoase locuri.

- Fetelor! Eu propun să mergem la Castelul Peleș. Vom face poze frumoase în curtea castelului, vom cumpăra suveniruri și vom mânca înghețată la cornet., spuse Ana.

- Eu propun să facem o drumeție până la  Babele din munții Bucegi. Priveliștea este minunată de acolo de sus, spuse Daria.

- Nu, fetelor! Vom merge la mare la Constanța. Vom merge la plajă, ne vom cumpăra costume de baie și pălării colorate. Vom aduna scoici și vom merge la terase. Carla voia să profite de zilele călduroase pe malul mării.

- Ana, Daria, Carla! Eu propun să mergem în toate locurile pe care le-ați menționat. Vom avea nevoie de o singură zi pentru a vizita Castelul Peleș. Apoi, vom stabili o altă zi pentru a merge pe vârful munților Bucegi. Iar la mare vom merge și vom petrece câteva zile.

- Alexandra! Ideea ta este minunată, spuse Daria.

Și în felul acesta, fetele au stabilit și au căzut de comun acord să viziteze toate locurile la care s-au gândit.

Sper că am ajutat!

P.S. : Dacă este ceva ce nu-ți place, sau vrei să mai adaugi, chiar te rog să o faci. Poate vrei să o rescrii în întregime acesta fiind doar un model pentru tine. Alegerea este a ta.

Explicație:


Stanloonaig: ce e aia "babele"?
IoanaMC: Serios??? Nu știi?? Este un punct turistic foarte cunoscut. Mă mir că mă întrebi asta. Caută pe net. este localizat pe platoul munților Bucegi.
IoanaMC: Vârful Babele din munții Bucegi
Stanloonaig: ms
Stanloonaig: dap am cautar
Stanloonaig: CAUTAT*
Stanloonaig: foarte frumos
Stanloonaig: apropo, ms pentru compunere.
IoanaMC: Cu plăcere. Dacă nu-ți place ceva, schimbi tu. Spor! :)
Alte întrebări interesante