Geografie, întrebare adresată de ruxandra1429, 8 ani în urmă

realizeaza o compunere despre o calatorie in univers
plss, ofer coronita♡​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de smaraanda
3

Universul este cel mai frumos spatiu pe care l-ai putea vedea vreodată. Sunt vizibile culorile în infraroșu, ultraviolet, radiații X și unde radio. Nu se poate descrie frumusețea din univers, dar dacă am avem o navă spațială imaginară sigur am zbura acolo. Plecând de pe Terra, va trebui să ne îndreptăm către constelația Săgetătorul, pentru a ajunge la această destinație. Dar nava va fi specială si vom putea cu ajutorul instrumentelor de la bordul ei să vedem ceea ce ochii noștri nu pot vedea. Nici nu-mi pot imagina acel câmp de lumini extraordinare. Acolo se pregătește viitorul iar totul depinde numai de noi, oamenii.

Coroniță?

Răspuns de eduard517
4

Răspuns:

Era o zi de primăvară aproape de începutul verii iar la noi la scoala se ofereau bilete gratis la un documentar în care erau explicate lucrurile care trebuie făcute sa supraviețuiești o săptămână în spațiu. Eu și câțiva colegi am fost interesați de acest documentar asa ca am cerut profesoarei bilet. Acolo ne aștepta un ghid care ne încântat spunandune ca este o tragere la sorți

care ne poate oferi o călătorie în cosmos. Eu și încă câțiva copii de la alte școlii au ales să intre în tragerea la sorți. După ce am văzut documentarul am aflat cine era marele câștigător al plecări în spațiu. Era ziua plecări. Am plecat cu o rachetă ultra modernă. În ea se aflau multe dispozitive. La plecare sa simtit ca si cum ai merge cu 1000km/h pe ora dar apoi a fost un drum linistit. Calatoria nu a durat mult deoarece am intampinat probleme. Totul sa terminat cu bine. Cosmosul arata ca un peisaj in mai multe culori reci.


ruxandra1429: Multumesc mult!
eduard517: cpl
Alte întrebări interesante