Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Realizează o compunere narativă, de 150-200 de cuvinte (15-20 de rânduri), cu titlul „O misiune secretă”. VA ROG ESTE FOARTE URGENT DAU CE VRETI!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Uraganul
1

Răspuns:

MISIUNE SECRETĂ

Azi eu si Ana stateam in parc...o femeie in varsta a venit sa ne ceara ajutorul, caci i s-a furat geanta cu bani! A mai zis sa nu anuntam politia, caci barbatul ce a furat a zis ca daca va face plangere o va rapi! Speriate, am stat putin pe ganduri...apoi, am plecat calme pe urmele hotului! Cand am dat nas in nas cu el, i-am zis ca avem o geanta cu bani pentru el, si sa returneze acea "vechitura"...omul a cazut in capcana! Noi i-am dat o geanta goala, fugind cu cea a femeii! Asa, am ajuns imediat inapoi in parc, femeia ne-a multumit, iar apoi am mers acasa fericite ca am avut o misiune importanta!

Răspuns de iGeo
1

Răspuns:

„O misiune secretă”

Tocmai ce primisem rolul intr-un scurt-metraj. Era pentru prima data cand participam la filmarile pentru un film si eram foarte emotionata pentru ca nu stiam cum anume o sa decurga acestea. Fusesem punctuala si ajunsesem cu 30 minute inainte de ora stabilita. Erau atat de multi oameni, cameramani, scenaristi, regizori. Nu-mi venea sa cred. Am mers in cabina de machiaj si am luat costumatia indicata. Eram in rolul principal si aveam misiunea sa gasesc o camera secreta in care era un seif plin cu aur. Peisajul era ca intr-o jungla plina de liane si copaci incolaciti si trebuia sa ma strecor printre toate acestea pentru a ajunge la camera secreta. Ulterior cheia camerei era ascunsa in zidul acesteia unde trebuia sa raspund corect la o intrebare si, ulterior, sa primesc cheia. Un moment unic, o misiune secreta si de povestit prietenilor, o adevarata experienta!

Alte întrebări interesante