Limba română, întrebare adresată de Biaeu, 8 ani în urmă

Realizează o compunere narativă despre o călătorie pe insula roboților
Vă rog urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CherryColla
1

Salut !

O compunere narativă are ca mod de expunere narațiunea . Noi întâlnim narațiunea in operele , care aparțin genului epic , autorul relatează întâmplările la persoana I sau III . Naratorul poate fi subiectiv sau obiectiv .

C O M P U N E R E A :

Intr o zi de vară, eu împreună cu fratele , am decis sa ne facem din teme sa ne jucam pe laptop , sa o ajutam pe mama la treburile caznice .

Cand s a făcut seara , ne am dus sa dormim . Dintr o data m am trezit , eram pe o insula cu un nisip auriu , era inc onjurat de un ocean de culoarea turcoaz , iar soarele ardea puternic pe cerul senin . Cand m am intors erau niște roboți din metal , aceștia m au luat de mână și mi au prezentat insula pe care ma aflam . Insula era plina de roboti .Ei au decis , sa ma duca intr o biblioteca plina cu carti . Acolo m am intalnit cu fratele meu , care statea la o masa si citea o care despre plante . Eu împreună cu roboții am hotărât , sa mi prezinte toata biblioteca , Aceasta clădire era uriașă, avea pereții din lemn de palmieri , erau o mulțime de rafturi pline cu carti .

După ce mi au prezentat toata clădirea ,mie si fratelui meu ne au dat cadou , niște cărți despre insula in care ne aflam .

Dintr o data , a venit un val imens peste noi ...

Atunci , m am trezit si mi am dat seama ca totul a fost un vis .

Sper ca te am ajutat !


CherryColla: ai putea sa mi dai mai multe puncte te rog ?
Alte întrebări interesante