Limba română, întrebare adresată de sara456774, 8 ani în urmă

Realizează o narațiune la persoana a III-a, în care să-ți imaginezi, în minimum 150 de cuvinte, o continuare a întâmplării din textul dat. Vei avea în vedere: Ⓒsă prezinți întâmplarea sub forma unei narațiuni la persoana a III-a ©să respecţi etapele unei narațiuni ©să ai structura specifică; Ⓒsă respecţi precizarea privind numărul de cuvinte
VĂ ROG! DAU 45 DE PUNCTE ȘI CORONIȚĂ+ ABONARE!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raisa2894
0
Furnica decise ca nu ar fi o idee buna sa coboare de acolo, ea își dorea sa cerceteze si mai mult decât înainte. Așadar, curajoasa, înaintă in buzunarul pantalonilor.
Acolo era întuneric si aer foarte umed, iar obiecte ciudate omenești își aveau locul in dreptul ei. Descoperi un obiect rotund si greu, o hârtie turtită si lucioasă, un pix de scris negru si câteva accesorii nemaivazute. Pentru ea, totul era ceva complet nou, așa ca încerca sa le miște locului împingându-se in ele, dar mai târziu descoperi ca centrul ei de greutate era prea mic pentru a putea urni obiectele. De aceea, ieși din buzunar si străbatu o bucata de drum pana ce ajunse înapoi pe iarba. De acolo, privi cercetarea anterioară si își dădu seama ca oamenii sunt plictisitori, obiectele lor personale sunt si mai plictisitoare, prea mari si prea grele pentru corpul ei mic si firav. De acum înainte, va rămâne in vizuina ei drăguța, pentru ca lumea in care oamenii trăiesc este cruda pentru o furnica așa de mititica precum era chiar ea.

sara456774: mulțumesc
Alte întrebări interesante