Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Realizează o scurta compunere (minim jumatate de pagina,) despre perioada aceasta, asa cum simtiti, ce va lipseste, ce va doriti.

Compunerea să fie pe baza cum va simtiti voi in aceasta perioada in lupta cu ,,monstrul".
Vă rog să mă ajutați dau coroană urgent.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iulia23072005ow6eae
1

În această perioadă există un virus, foarte periculos. Această fază cu virusul a început cam de aproape o lună, iar această situație s-a agravat foarte mult într-o lună. Au murit zeci de români, mii de oameni din toată lumea. Eu în această perioadă mă aflu în izolare, făcând ore online, ajutând mulți copii la teme, uitându-mă la filme, etc. Ies din casă doar atunci când mă duc la magazin, care este foarte aproape. Înainte ieșeam mai des afară, cu prietenele, să-mi fac o poză, sa mă joc cu cățelul și pisica mea, dar acum aștept să treacă această perioadă neplăcută.

Mă bucur că am prieteni online, cu care pot să socializez și să le spun ceea ce simt. Îmi e dor de colegele de la școală, două dintre ele, că doar cu ele țin legătura. Referit la școală, îmi pare rău că voi da un examen mai târziu decât trebuia, ba chiar să fac ore în vară. În timpul în care eu trebuia să mă recreez, să merg la mare, să fie o perioadă frumoasă, eu voi merge la școală. Nu știu ce va urma, dar sper că totul va fi bine și ca virusul să dispară cât mai curând.

Sper că te-am ajutat!

Alte întrebări interesante