Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Realizează un portret al celui mai bun prieten.În descriere trebuie să fie trăsături morale ai fizice și trei epitete și două enumerații.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aida2005
3
cea mai buna prietena de-a mea este o fata blonda. Ei ii plac foarte mult: muzica si matematica. Este inalta, are ochi caprui si este foarte frumoasa. clasa o  considera foarte buna la invatatura. Ridica mana mai tot timpul si raspunde complet si corect. Ea este sufletista, nu este uimita si vine des la tabla si scrie raspunsul. Ea este la fata alba ca laptele si palida ca ghiocelul. Ei ii place sa danseze si ii place mult sport. Ea nu face rau niciodata! colegii ei ii spun ca este buna ca un miros parfumat de floare, iar ea zambeste foarte frumos.
Răspuns de ste
10
Il cunosc de foarte mult timp pe Ionut. Pot spune ca am copilarit impreuna.
Din baiatul rotofei, vorbaret dar nitelus peltic , s-a dezvoltat un adolescent
profund,meditativ si cu vorba cumpatata, plus o dictie de invidiat.
Grasimea de odinioara s-a transformat prin exercitii fizice in masa musculara , iar baschetul "l-a inaltat" elegant si armonios.
Nu epateaza prin afisarea ostentativa a unui surplus financiar, ci, dimpotriva , incearca si reuseste sa fie retinut si cumpatat atat in cheltuielile zilnice, cat mai ales in tinuta vestimentara afisata. Copil cu bun-simt si cu educatie muncita in si din familie, Ionut este generos, mai mult chiar, este altruist; nu asteapta recompense sociale de la nimeni..decat, poate, de la viata.
Ochii mari ai colegului meu reflecta de fapt sufletul gingas atins din cand in cand de teama unei constrangeri sociale care pare din ce in ce mai mult dornica de a te eticheta drept un inadaptabil social..cu toate ca frumusetea omului vine mereu din interior.

ste: Multumesc pentru coroana!
Utilizator anonim: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante