Limba română, întrebare adresată de az73andreea345, 7 ani în urmă

Realizeaza un text argumentativ cu titlul "Unde-i bine, acolo este patria" URGEENT !!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anne5504
1
"Unde-i bine, acolo este patria"

Această afirmație sugerează că patria este locul unde ne simțim bine și unde avem cea mai mare fericire. De fapt, patria nu este doar un loc geografic, ci este un simbol al identității noastre, al valorilor și tradițiilor noastre, al istoriei și culturii noastre.

Patria este locul unde ne-am născut, unde ne-am format ca persoane și unde am trăit cea mai mare parte a vieții noastre. Ea ne oferă siguranță, familiaritate și o rețea de oameni care ne înțeleg și ne susțin. De aceea, atunci când ne aflăm departe de patrie, ne simțim pierduți și ne e dor de ea.

Cu toate acestea, nu întotdeauna patria ne oferă fericirea pe care o căutăm. Uneori, patria poate fi un loc plin de probleme, unde ne confruntăm cu inegalități, discriminare sau abuz. În acest caz, este natural să ne dorim să părăsim patria și să încercăm să găsim fericirea într-un alt loc.

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că patria este o parte esențială a identității noastre și că, indiferent de problemele pe care le întâmpinăm, ea încă rămâne locul nostru de baștină.
Răspuns de violetahagiu92
0

Răspuns:

.........,.....

gata ...............

Anexe:
Alte întrebări interesante