Limba română, întrebare adresată de ghitac991, 8 ani în urmă

Realizează un text creativ cu titlul Prietenul meu iepurașul care să aibă următoarea încheiere de atunci mom hotărât ca în fiecare zi să îi duc iepurașului morcovi și varză din grădina mea de acasă .mă puteți ajuta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Antr3pr3nor
2
Prietenul meu iepuras

Era o zi normala de primavara. In timp ce o ajutam pe bunica mea la gradinarit, zaresc un pui de iepuras ce parea tare flamand. In speranta de a ajuta iepurasul, m am oprit din munca si l am dus pe minut in casa. Insa, ceea ce nu stiam, era faptul ca, iepurasul gasit in curte era urmarit de o haina de vulpi.
Ajunsa in casa, incep sa caut mancare pentru animalutul plapand, de dormea pe pat. In cautarea dupa mancare, aud tipetele bunicii. Speriata, ies din casa:
-Bunico, s a intamplat ceva? o intreb speriata
-Nepoata mea, ramai in casa! imi sugereaza bunica. Sunt vulpi peste tot! Nu te poy lasa sa te apropii de ele.
Ma intorc in casa, cautand ceva cu care sa gonesc animalele. In timp ce alergam prin casa, observ ca iepurasul a disparut. “Atata imi mai trebuia, sa dispara si micutul” imi spun mie insami.
Gasind un bat de dimensiuni mai mari, ma intor in curte in speranta ca imi pot ajuta bunica. Mare mi a fost mirarea cand am observat ca iepurasul cules de pe jos, a invins haita de vulpi. Am lasat batul jos si am alergat la bunica mea.
-Bunico, esti bine? o intreb.
-Da nepoata bunicii, sunt bine. Totul datorita acelui iepure cat o pana.
Fericita, m am dus la iepuras si l am luat in brate.
De atunci am mai trecut prin multe alte peripetii. Cand ieseam afara, il luam si pe micut. Mereu ma ajuta sa scap de cainii din sat. Din ziua de cand l am luat am simtit ca s a legat o prietenie perfecta intre noi. Si totodata, de atunci m am hotarat ca in fiecare zi sa i aduc iepurasului morcovi si varza din gradina mea de acasa.



sper ca este bine, si ca te am ajutat. poti sa schimbi adjectivele, verbele si pronumele dupa genul tau.(nu prea mi am dat seama dupa nume asa ca am scris dupa propriul gen)
Răspuns de Utilizator anonim
3

Răspuns:

Buna

Explicație:

Prietenul meu iepurasul.

Cand eu eram mai mic ades ieseam in Gradina bunicii. Fugea-m dupa fluturasii zglobii, si nici de cum nui prindeam. In acea Gradina erau multe flori frumoase si multecolore Care lea sadit bunica.

Intr-o Buna zi iesind afara in gradinuta am zarit un iepuras jucaus si micut. Am decis sa ma imprietenesc cu el. Iam adus un morcov el a luat morcovul, si Daca Nu intelegem ce dorea sa ne spuna. In gandul meu Eu credeam ca dorea sa ne spuna,, Multumesc copile". De atunci mam hotarat ca in fiecare zi sai aduc iepurasului morcovi si varza din Gradina mea de acasa.

Sper ca te ajutat.

Succes pe branly.

Alte întrebări interesante