Limba română, întrebare adresată de pintilieion45, 8 ani în urmă

Realizează un text imaginar cu titlul Căsuța zburătoare

Dau coroană!! Va rog mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bivolvictoria00
0
Stăteam liniștita in pat numărând minutele ce treceau pana începe Vara.Următoarea zi urma sa merg cu prietenii mei către un hort in pădure unde sa petrecem timpul impreuna.
Trecea timpul trecea și am ațipit.Cand m-am trezit soarele bătea ușor la ușa mea.Urma sa iau micul dejun și să mergem.Ne-am întâlnit și am aranjat cortul era totul pregătit.Un prieten avea o surpriza pentru noi.Mirați l-am intrebat despre ce este vorba.Acesta nea spus sa îl urmam.Zis și făcut. Ne-a adus într-un loc foarte frumos nu departe.Un cântec extraordinar de pasarele.Ridic Capul in sus și văd o căsuța in copac.Unul din prieteni striga tare:
-O casă zburatoareee!!
Am urcat acolo cu toții.Era ca in paradis ceva ce numai in vis poți vedea.
Ne-am distrat enorm in acea zi. a fost un început de Vara perfect
Răspuns de cristinanecula261
2

Răspuns:

Căsuța zburătoare

Era o seară friguroasă și stăteam ghemuit în pat în timp ce mama îmi citea o poveste. într-un timp am adormit. Era alt undeva, eram pe tărâmul viselor. Era o casă mare legată de mai mult de 1.000 de baloane multicolore. Avea niște scări aurii. M-am gândit ca să urc să văd cum este înăuntru. Erau o grămadă de pomișori și flori galbene pretutindeni. Deodată văd că ne ridicăm....... Cuiul care ținea casă pe pământ se desprinse. Baloanele începeau să facă casă să plutească în văzduh. Aud un cârd de păsări care veneau drept spre noi. Eram sigur că o să spargă baloanele dar nu ele au venit că să mă întrebe ce caut aici. Le am răspuns că nu știu și că vreu doar să ajung acasă cu bine. Ele și-au propus să mă ducă la portul dintre lumea viselor și calitatea dar eu nu am acceptat. Am spus că înainte să plec vreau să exploreze împrejurimile. Neam împrietenit și totul era așa minunat, când de odată aud un zgomot puternic. Era ceasul, semn că trebuie să mă întorc. M-am întristat mult mi-am luat rămas bun și de atunci nu am mai uitată niciodată cât de minunat este în lumea viselor.

Explicație:

Sper că team ajutat

Alte întrebări interesante