Limba română, întrebare adresată de asanicaialina, 8 ani în urmă

Redactati o compunere cu titlul Aurul toamnei "respectand planul de idei. 1)pădurea sa pregătit de toamna. 2)în poiana cu arbori Mihai așteaptă veverițele. 3)sa întors toamna răsfoind cu iuteala filele naturii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sudestvest
1
Aurul toamnei


Fiecare anotimp este frumos și bogat in frumusețile lui dar ca toamna nu este niciunul. Acest anotimp este cel mai bogat din toate punctele de vedere. Producția toamnei in fel și fel de legume ,in o mulțime de fructe și nu in ultimul rând in o multitudine de culori.
Pădurea, pășunea,pomii care odinioară erau plini de roade , vita de vie care așteaptă sa fie culeasă ,toate acestea de acum înainte își pierd frunzele ruginii. Dacă in timpul toamnei târzii traversam o pădure constatam ca in jurul copacilor sunt o mulțime de frunze care și-au părăsit “stăpânii” de pe timpul verii. INTR-un singur cuvânt pot spune ca tabloul ideal al toamnei este o simfonie de culorii.
INTR-o după-amiaza eram in poiana de lângă casa mea unde se găsesc o mulțime de arbori înalți ca” brazii”. Varul meu Mihai care aștepta și urmarea veverițele era super încântat deoarece o veverița s-a apropiat de el și ii luase aluna care tocmai o luase di palma.
S-a întors toamna ,răsfoind cu iuțeală firele naturii , iar noi trebuie sa profitam și sa ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă !

Alte întrebări interesante