Limba română, întrebare adresată de vimalandrew, 8 ani în urmă

Redactati o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare vesela petrecuta in timpul unei ore de curs​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ingrdceleste22
2

Era ora de română, doamna directoare ne pregătise niște teste pentru a vedea cât de buni suntem la română. Uni dintre colegi erau calmi pe când alții erau speriați și se chinuiau să nu fie prinși cum copiau, dar timpul trecea ca un vultur și clopoțelul de încheiere a orei se sunase. Directoarea pusese pe șefa clasei să păzească caietele une noi răspundem la test. Pe unii dintre colegi mare bucurie era atunci când directoarea plecase fără teste. Aproape toată lumea se repeziseră pe teste pentru a negocia răspunsurile cu copiii de nota zece. Aproape toată lumea modificase ceva. Eu încercam să îi dau pe unii la o parte dar nu reușisem. La un moment dat se puteau auzii ticurile directoarei ce se apropiau de clasa noastră. Speriați colegii intrase în băncile lor fără a face un sunet. Directoarea intrase în clasă cu un zâmbet întors 180 de grade. Directoarea întrebare:

- Cine a copiat?

În clasă nu se auzea nici musca. Ea furioasă spuse că dacă nu îi spunem cine ne va da la toți notă patru. Auzind aceste cuvinte eu mă ridicasem chiar dacă nu copiasem. Eu în același timp mă simțisem mai bine, deoarece directoarea aflase că eu mă predasem chiar dacă nu făcusem nimic, un al doile lucru interesant era că până și cea mai deșteaptă față din clasă copiase. În acea zi rămăsesem cu o moralaă grea.

Bazată pe o poveste reală!

success în continuare

Alte întrebări interesante