Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Redactati o compunere de 20 - 25 de randuri in care aa realizti o intamplare petrecuta in natura.pls ajutor dau corana si o multime de puncte !!!!!!!URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CorinaEfsun111
25

Drumetia

Intr-o zi insorita de primavara,eu cu mama ne-am decis sa petrecem timp liber impreuna,in natura.Intr-o padure,caci acolo ne place cel mai mult.Mi-am facut ghiozdanul cu sandwich-uri,si apa,m-am imbracat corespunzator,mi am luat o sapca sa nu ma arda soarele,si am inceput sa mergem.

Pe drum m-am intalnit cu colega mea de la scoala.Am vorbit putin cu ea,deoarece se grabea sa ajunga acasa.

Cand am intrat in padure,era ca o frumusete nesfarsita.Razele de soare se strecurau prin crengi,pasarile ciripeau frumos,era foarte frumos.

Ne-am asezat pe iarba,mi-am scos caietul de biologie,si mi-am notat toate rasele de pasari intalnite in padure,apoi am inceput sa ne plimbam.

Am intalnit o veverita si o vulpe.Nu mai vazusem o vulpe pana atunci.Mi s-a parut foarte frumoasa,de asta am luat cartea de biologie si am citit despre vulpe.Am aflat multe chestii interesante despre vulpi.

Apoi am inceput sa culeg mure,caci imi plac foarte mult fructele de padure.Am luat o punguta,si am bagat cateva,sa ii duc si tatalui meu.

Am luat si frunze galbene,maro,care de care mai frumoase.Imi placea mult covorul galben pe care frunzele il faceau.Mi se parea chiar mai frumos decat orice alt covor.

In padure era un alt aer.Era un aer curat.Dar ceea ce m-a intristat este ca,intr-un colt,am gasit ambalaje.Le-am luat si le-am aruncat la un cos de gunoi,deoarece ambalajele stricau aerul curat din padure.

Dar timpul a trecut foarte repede,si am fost nevoiti sa mergem acasa.Apoi i-am povestit tatalui meu cele intamplate si i-am dat murele.


A fost minunat!




Utilizator anonim: Mlt!!!
CorinaEfsun111: :)
Alte întrebări interesante