Limba română, întrebare adresată de AntonioMihai1, 9 ani în urmă

Redactati o compunere dupa urmatorul plan de idei /este o zi frumoasa de vara/monica asaza masa,pune cu grija smantana in farfurie/pisica a intrat pe fereastra deschisa/atrasa de mirosul smantanii,pisica rastoarna cutia,care se imprastie pe masa/cand se intoarce in camera,mobica cearta pisica,dar o iarta,lasand-o sa manance smantana varsata/apoi o trimite afara si inchide geamul

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steluta14
6
Intr-o zi calduroasa si frumoasa de vara,Monica doreste sa pregateasca masa mai devreme. Asaza masa si pune cu grija smantana in farfurie si pleaca in alta camera pentru a  aduce tacamurile si restul bucatelor pregatite cu grija de ea. 
Pisica care era ascunsa dupa un copac,atrasa de mirosul smantanii,intra tip-til inj casa ,se arunca de la o dinstanta imensa pe masa,rastoarna farfuria si incepe sa se serveasca din farfuria pregatita de Monica.Aceasta venind din camera alaturata il vede,il cearta si il lasa sa manance dar apoi il trimite afara.
Răspuns de dumitrescualisu
2
a venit vara. un copil s-a trezit si s-a dus la mama sa.pe aceasta fetita o chema monica.ea  s-a dus sa puna masa,fiinda a vrut sa fiede ajutor.monica pune cu grija smantana in farfurie.ea mai are o pisica pe nume garfield.
 pisica a intrat pe usa din spate si aceasta s-a urcat pe masa.monica s-a suparat,fiinda i-a distrus toata munca,monica l-a iertat pe garfield.pisica a ajutat-o pe monica.fata si pisica au devenit cele mai bune orietene

dumitrescualisu: prietene
dumitrescualisu: ciudat si pe mine ma cheama monica ,doar ca sunt pe al mamei mele
Alte întrebări interesante