Limba română, întrebare adresată de bogdanscutaru10, 9 ani în urmă

Redactati o compunere narativa despre vacanta de iarna va rog >>>> ! <<<

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tudosepaulalari
20
Eu cu fratele meu am mers la bunici ne-am gandit sa stam o saptamana.Bunica facea placinte care mirosea foarte bine.Bunicul era plecat  la pescuit pe inserate a venit si el.Am facut un plan toti sa mergem la pescuit si noi urmatoarea zi.Am mers si am prins multi pesti.Bunica ne astepta cu cina pusa.Si cand mam urcat in pat ma uitam la geamul curat ca lacrima si ma gandeam ce voi face a doua zi.Sper ca te-am ajutat

Răspuns de laura077
30
Vacanta de iarna este momentul meu preferat al anului. Tot timpul ma gandesc la ea, atunci cand sunt in vacanta imi spun cat de mult imi place, iar cand se termina oftez mereu gandindu-ma cu cata nerabdare astept revederea.
Anul acesta voi merge la munte impreuna cu parintii. Sunt atat de nerabdator, incat nici nu s-a terminat inca toamna si eu am planificat deja toate activitatile pe care le voi face.
In prima zi de vacanta, voi dormi pana la pranz, iar cand ma voi trezi voi pleca numaidecat sa imi revad amicii si sa organizam prima bataie cu bulgari de zapada. Bineinteles ca aceasta bataie va dura atat de mult, icncat voi ajunge abia seara acasa frant de oboseala si cu un ametit monstru. 
Ziua urmatoare este cea de plecare la munte. Din fericire vom ajunge foarte repede, caci statiunea nu e prea departe. De indata ce punem piciorul acolo, voi face absolut tot ce mi-am dorit intregul an: voi merge sa patinez, voi skia, ma voi plimba cu telegondola, si ce e cel mai important-voi cunoaste lume noua cu care sa fac fel de fel de nebunii: ne vom da cu sania, vom face oameni de zabada, ne vom fugari printre mormanele de omat de la poalele muntilor.
Si ca intotdeauna, dupa terminarea vacantei de iarna, voi ramane nostalgic si voi numara zilele pana la urmatoarea vacanta.

bogdanscutaru10: mersi mult mai salvat ....
bogdanscutaru10: m.ai
laura077: cu placere :)
Alte întrebări interesante