Limba română, întrebare adresată de laurit, 8 ani în urmă

Redactati O intamplare petrecuta in timpul orei de sport de 10-15 randuri.
Dau 60 de puncte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
152

* Cerință:

  Redactați o întâmplare petrecută în timpul orei de sport de 10-15 rânduri.

* Răspuns:

  • NUMĂR DE CUVINTE

202 de cuvinte

  • INTRODUCERE

  În ultima săptămână de școală, soarele strălucea puternic și vremea era frumoasă și caldă. Vacanța se apropia cu pași repezi de noi, iar gândul nostru era doar la aventurile de vară.

  • CUPRINS

  Profesorul de sport s-a hotărât să ieșim toți pe terenul școlii și să ne jucăm ce vrem noi. Unii au ales să joace volei, alții baschet și fotbal, iar eu și Catrina am vrut să jucăm tenis. Tenisul era pasiunea ei și eu încercam să învăț câte ceva de la ea. Bucuria noastră s-a sfârșit când am auzit un zgomot puternic.

-Aline, ce-ai făcut? Vai! Ai spart geamul...

Alin s-a uitat la Mircea și nu înțelegea cum mingea a ajuns atât de departe. Din fericire, profesorul ne-a calmat pe toți zicând:

-Stai fără grijă, Alin. Orice om greșește în viață! Știu că a fost un accident și îți pare rău, dar cel mai important este că nimeni nu este rănit. Lucrurile se repară!

Alin a răsuflat ușurat și a promis că va fi mai atent.

  • ÎNCHEIERE

   În acea zi am înțeles că indiferent de situație, trebuie să fii calm și să te intereseze mai mult oamenii decât lucrurile materiale, așa cum a procedat profesorul de sport, care ne-a uimit cu atitudinea lui.

Alte întrebări interesante