Limba română, întrebare adresată de dianadidi12, 9 ani în urmă

Redactati o scrisoare in care sa-i povestiti unui prieten /unei prietene o pozna recenta .Va rog dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ancuțaaaaa
4
Dragul meu Ionel , iti multumesc pentru scrisoarea trimisa si eu la randul meu iti voi povestii ultima pozna facuta..Te vei amuza ! Te asigur!
Alaltăieri , mama se ocupa de treburile casei , ca de obicei.. Tata era la locul de muncă , iar eu după cum stii si tu , imi faceam lectiile pentru scoala..
Dar , ce să vezi? Un porumbel se tot plimba pe la fereastra din camera mea..Si atunci , iacăta mi-a venit o idee..Am iesit afara , fără să mă vada mama si am luat un prosop cu , care am incercat sa prind porumbelul si l-am prins! 
Spre seara a venit si tata acasa iar , mama  ne-a pregatit cina..Am mancat iar apoi eu , le-am spus ca am o surpriză pentru cei doi..
Am iesit in curte si pe o tava am pus porumbelul(inca viu) si l-am acoperit cu un capac de tabla.
L-am pus pe masa si parintii mei nerabdatori au ridicat capacul dar ghinion pe capul lor , s-au speriat de numai !
Dar , in urma acestei pozne..Nu am ramas nepedepsit , mama mi-a interzis sa mai stau pe internet timp de o saptamana..
             Asa ca dragul meu prieten , o sa astept scrisoarea ta! Sper ca te-am amuzat!  Cu mult drag , a ta prietena Diana! 

Sper sa iti placa! :)





dianadidi12: multumesc
Ancuțaaaaa: Sper să iti fie de ajutor si sa iti placa! :)
Răspuns de nicoletaalexand2
2
Draga (prietene numele) In aceasta vara am facut o pozna foarte jenanta si trebuie sa ti-o povestesc. Am mers intr-un mall din Bucuresti si m-am gandit sa ma urc pe scarile rulante (acele scari care te duc in sus) dar eu am vrut sa fie mai distractiva urcarea asa ca m-am urcat pe scarile care se duceau in jos. Am tot mers si am tot mers pana cand am ajuns la limita sus de tot si exact cand am ajuns, pantoful m-i se agatase de scara. Cand am incercat se trag,am ramas fara pantof si am si cazut,astfel ajungand cu spatele pana jos si megand pana acasa fara un pantof. In acea zi toti au ras de mine. Dar totusi si eu ma faceam sa rad singura fiindca pana si mie m-i se parea amuzanta pozna pe care am facut-o. Daca t-i s-a jntamplat si tie ceva de genul asta te-as ruga sa imi scrii si tu mie o scrisoare in care sa imi spui ce pozne ai mai facut! Cu drag...Diana

dianadidi12: multumesc
Alte întrebări interesante