Limba română, întrebare adresată de criss1610, 8 ani în urmă

Redactaţi un eseu de 10 rânduri despre cum ar fi, după părerea voastră, casa viitorului (cum v-o imaginați).
Mulțumesc!


Aneeebe: Tinand cont de faptul ca tehnologia deje este avansata in acest secol,casa viitorului ar fi una care ar fi pliabila,iar proprietarul nu ar mai avea nevoie de o cheie ci de o mica telecomanda din care ai putea controla usile dar si geamurile! Totul ar fi diferit,mobila mult mai avansata si mai moderna decar este. Canapelele cu o piele de animal gasit rar iar mesele cu touchscreen iar ghiuvetele sa sa fie tot cu o telecomanda care regleaza temperatura!!
criss1610: Mulțumesc mult!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tii1
5
Dupa parerea mea casa viitorului ar fi plina de impliniri,de prieteni,de bucurie ,de amintiri.Aici s-ar afla in primul rand cei sapte ani de-acasa,apoi averea,nevasta,copiii,socrii.Tot aici se vor afla si obiectele care simbolizeaza ceva penteu mine,cateva texte scrise de mine,medaliile sau premiile obtinute cu siferite ocazii,o biblioteca plina cu carti din care voi citi din cand in cand atat singur,cat si impreuna cu copilul/copiii meu/mei.
Casa viitorului va fi organizata ca un jurnal in care imi notez toate intamplarile prin care trec pentru a imi aduce mai tarziu aminte de ele.
Casa viitorului ar fi vopsita in mai multe culori pentru a fi cat mai atragatoare.In aceasta casa lucrurile vor fi toate la locul lor ,fiind aranjate ordonat.

criss1610: mulțumesc mult
tii1: cu placere!
Alte întrebări interesante