Limba română, întrebare adresată de danutdany, 8 ani în urmă

Redactați un text de 10-12 rânduri în care sa prezentați o întâmplare din timpul programului spre școală


danutdany: Sa fie o întâmplare interesanta..textul trebuie să conțină intriga expozițiune,desfășurarea acțiunii deznodământ și punct culminant

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
3
Ieri dimineață, în timp ce mergeam spre școală, am văzut o bătrânică care părea tristă și abătuta. Nu o mai văzusem prin zona școlii, ținând cont ca eu merg zilnic pentru că stau în apropiere. Mai apropiat de dânsa si-am întrebat -o dacă îi pot fi de folos. Bunicuta mi-a zâmbit și mi-a spus că i-as fi de mare ajutor dacă as ajuta-o sa ajungă până la dispensarul de la colțul străzii. Am condus-o încetișor până la dispensar iar când să plec spre școală, dumneai m-a pupat pe obrăjori și mi-a mulțumit din tot sufletul.
Răspuns de darius305
1
Titlul: O Intamplare amuzanta
introducerea: Suntem in luna Octombrie. Frunzele copacilor deja au cazut formand acel covor multicolor. Iar, odata cu toamna a venit si scoala.
Cuprinsul: Intr-o dimineata, eu impreuna cu cei doi colegi ai mei, ne-am intalnit toti in drumul inspre scoala. Ne-am salutat, iar dupa am mers in continuare. Dintr-o data un caine mic ne sare in față latrând. noi l-am calmat, si dupa l-am luat cu noi la scoala. toti colegii s-au strans langa banca mea ca sa vada cațeluşul. Dupa un minut vine si Profesoara de muzica şi ea s-a uimit şi cu zambetul pe buze ne-a intrebat pe toti trei:
-Unde l-ati gasit?
Noi am spus ca l-am gasit intr-un şanț, in drumul inspre scoala. Imediat a venit si doamna diriginta pentru ca a auzit un lătrat.
-Să nu se mai intâmple!
A spus doamna diriginta luând cainele cu ea in cancelarie.
Finalul: Aceasta a fost una dintre cele mai amuzante intâmplări pe care le-am trăit.
SPER CA TE-AM AJUTAT. COROANA?
Alte întrebări interesante