Limba română, întrebare adresată de bnnn44, 9 ani în urmă

Redactati un text de 5 rânduri în care sa introduceți urmatoarele cuvinte:gheață,căldură ,ghiocel,rază,viforniță ,ghiveci,bicicletă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de a99644
3
O raza de soare, calda si timida, a patruns stratul de nori grosi, luminand primul ghiocel iesit de sub patura de nea. Dupa vifornita de seara trecuta, ce a acoperit cu un strat de gheata aproape tot imprejur, caldura emanata de soare era binevenita. Pana si florile din ghiveci au devenit de gheata, insa vazand totusi ca vremea se imbunataseste si ca astrul imi zambeste, mi-am zis, in sinea mea, ca pot urni bicicleta din loc pentru a merge la o plimbare.

bnnn44: ms mult
Răspuns de filiprila
1
Era o zi frumoasa .Eu si prietenii mei am pers sa ne dam cu rolele pr gheata ,iar apoi a venit un baiat chipes si de intreaba si m-a ajutat fiindca am avut o cazatura foarte urata apoi am simtit o caldura puternca era ceva parca batea o raza de soare apoi ne-am plimbat cu bicicletele si am rasturnat din greseala ghiveciul de flori al unei femei mi-am cerut scuze si am mers mai departe dar o vifornita ne-a incurcat planurile.
Alte întrebări interesante