Religie, întrebare adresată de Vasi01234, 9 ani în urmă

Redactati un text de maxim 10 randuri cu tema Respectul crestinului fata de lumea creata de Dumnezeu , dati un titlu potrivit . Repede va roog !!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VasyGabriela
4
Respectul fata de Lumea creata de Dumnezeu!

Dumnezeu,creatorul,a fost cel care incepand de la Adam si Eva a ajuns la noi,insa oameni din ziua de azi nu au respect nici fata de ei nici fata de Dumnezeu.. Oameni in ziua de azi nu multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce sunt,sau pentru cat de sus au ajuns..Insa indiferent de situatie oameni in loc sa aiba respec,in loc sa se inchine in fiecare dimineata si seara,ei judeca,injura si se comporta urat....Oameni buni,respectul pentru Dumnezeu il creati voi ,nu asteptati sa vi-l de-a tot el.. 

Sper ca te-am ajutat!!! :*
 
Răspuns de Luminat
2
Respectul crestinului fata de lumea creată de Dumnezeu
Era odată ca nici odată un copil sărac care nu avea de mâncare si familie dar el credea in Dumnezeu el se ruga in fiecare seara la El si intr o seara cand acesta se ruga Dumnezeu il asculta copilul își dorea sa fie iubit de o familie sau măcar sa aibă unde sa steie Dumnezeu il asculta si zise :
- lasa copile va fi totul bine
Copilul auzise si aștepta o familie puțin mai bogata il luată si il dusera in casa copilul fusese crescut de acestea iar el învățase ca respectul pentru Dumnezeu ca a creat lumea nu era pentru a face rău ci pentru a face bine

Luminat: Coronita
Luminat: ?????
Luminat: Sa STI ca m am chinuit
Luminat: mult
Alte întrebări interesante