Limba română, întrebare adresată de Teodor323, 9 ani în urmă

Redacteaza,in 100-250 cuvinte,o compunere in care sa povestesti o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-un cinematograf.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
10

Am iesit in una din zile cu o foarte buna   prietena in oras la o plimbare, sa nu stam in casa pe caldura infernala, ci sa ne mai plimbam pe la umbra copacilor. Am stat in parc cateva ore bune, dupa care mi-a venit pofta de un film si ea  a acceptat cu entuziasm propunerea. Am mers la cinematograf, nu rulau tocmai cele mai bune filme, insa am ales noi unul, ne-am inarmat cu pop-corn si hai sa ne gasim locurile in sala.sia a ne uita la filmul the originals.povestea incepe'FilThe Vampire Diaries scoate in evidenta povestea unor tineri adolescenti ce sunt vampiri si au legatura cu calatori, vrajitori, varcolaci, dar si hibrizi. Pentru a nu va strica surpriza nu va pot zice decat ca actiunea se petrece in orasul Mystic Falls si personajele principale sunt 2 frati vampiri, din familia Salvatore, Damon si Stefan, dar si o adolescenta muritoare de care acestia se indragostesc, pe nume Elena Gilbert.

De-a lungul serialului se intampla o multime de lucruri la care eu, unul nu m-am asteptat niciodata. Pot spune ca serialul m-a emotionat, m-a surprins, dar m-a si ambitionat.

Pe langa serial, pot spune ca am citit toate cartile Jurnalele Vampirilor si mi-au placut foarte mult. Acestea iti pun la incercare imaginatia si iti incanta toate simturile.mul pe care l-am ales era «the originals ».


Teodor323: mulțumesc
Utilizator anonim: nu AI pentru ce este filmul care ma uit si eu pe laptop seara ia sa de uiti
Alte întrebări interesante